Slagtekyllinger

Safe Connector

LANDMECO har nu patenteret et nyt produkt, som sikrer, at alle foderlinjer I dit hus er lige, at dine rør ikke drejer og sidst men ikke mindst, at rørene kan monteres uden værktøj og uden risiko for at lave fejl i installationen.

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er det ikke. Alle disse fantastiske funktioner samles i ét enestående produkt. Det kaldes: Safe Connector.

SAFE CONNECTORENS MANGE FORDELE

Sikrer flugtende huller på foderlinjen

De 1,25 mm tykke rør er blevet laserskåret på en unik måde, som sikrer, at når 2 rørender samles, fastgøres disse. Safe Connectoren fungerer som sikring.

Når rørene klikkes ind i connectoren, fastgøres rørene så de ikke kan dreje. Dette sikrer flugtende huller på hele foderlinjen.

Foderlinjen følger gulvet

Da Safe Connectoren tillader 1° fleksibilitet (afrøret), er der langt større sikkerhed for, at skålene følger gulvet og derved giver alle kyllinger den bedst mulige adgang til foder hele tiden.

Let at montere

Safe Connectoren kan monteres uden brug af værktøj, og den er designet således, at det IKKE er muligt at samle det forkert. Man klikker rørene ind i connectoren med alle pile i samme retning.

Røret kan let skilles ad

Skulle det blive nødvendigt at skille røret fra Safe Connectoren, gøres dette meget enkelt. Man frigør blot låsepalene.

Safe Connectoren er produceret i et særdeles stærkt og holdbart materiale, som ofte bruges i bilindustrien, når man erstatter ståldele med plastdele.

Høj hygiejnestandard

Da Safe Connectoren blokerer for al tilgang udefra, hjælper den med at sikre, at indholdet i røret ikke udsættes for forurening. Ikke engang under rengøring af fodersystemet med højtryksrenser.

3 års udvikling

Det tog LANDMECO 3 år at udvikle Safe Connectoren. At lave det ideelle og intelligente design, som forhindrer brugeren i forkert installation, at finde det rigtige materiale samt at sikre holdbarheden mht. kemikalier ifm. rengøring. Safe Connector: En unik ”Poka-yoke” løsning.

Testet i mere end 1 år

Vi har testet Safe Connectoren i mere end et år og under testperioden har både funktionalitet, holdbarhed og design vist sig at være upåklagelig.

Digitale ressourcer

Brochure

Brochure