Sovereign foods’ test af LANDMECOs skålefodring viser en imponerende fcr på 1.556

EuroTier 2012 i Hannover blev begyndelsen på et nyt eventyr

Fordi det var her kontakten mellem LANDMECO og den sydafrikanske fjerkræintegration Sovereign Foods blev etableret. Det var Ettienne Du Preez, koncerndirektør Landbrug, som fik øje på LANDMECOs nye skål på EuroTier, og efter et par indledende møder og produktdemonstrationer, blev parterne enige om at teste LANDMECOs nye skål i et af Sovereign Foods’ mange kyllingehuse og sammenligne resultaterne med data fra et tilsvarende hus med Sovereigns eksisterende skålefodringssystem, som ikke er LANDMECO. Efter at have afsluttet de første to hold, er resultatet klart og overbevisende: LANDMECOs udstyr er langt mere effektiv og lønsomt!

 

 

LANDMECOs direktør Karsten Andersen fløj til Sydafrika i begyndelsen af ​​februar for at installere udstyret personligt og deltage i opstarten af det første hold kyllinger for at sikre sig at alt var som det skulle være. De to identiske huse (150x12 meter) er placeret lige ved siden af ​​hinanden. Kyllingerne blev sat ind i husene på samme tid, de fik det samme foder, havde den samme management osv. Alt var præcis det samme. Den eneste forskel var skålefodringssystemet. Dataene fra de to hold er meget ens og viser klart, at LANDMECOs udstyr er langt mere effektivt og rentabelt. Den endelige vægt er højere, den gennemsnitlige daglige vækst er højere og Feed Conversion Rate (FCR) er lavere.

Udover disse fordele kræver LANDMECOs skålefodringssystem et meget lavere niveau af manuel arbejdskraft på grund af kick-off og easy-clean systemet. Med det nuværende system skal ca. 1,8 ton foder bæres manuelt ind i hvert hus ved begyndelsen af et hold for at give nok foder til de daggamle kyllinger. Med LANDMECOs system sker dette automatisk. Dette gør en stor forskel, hvis man har et par huse. Dette gør en kæmpe forskel, hvis man har et par hundrede huse.

Sovereign Foods ‘feed-back’ på vaskeprocessen er også meget positiv, da LANDMECO skålen er meget hurtigere og nemmere at rengøre.

  

Her er nogle udvalgte reference historier

Find her et lille udpluk af vore referencer fra hele verden. Finder du ikke det du søger, er du velkommen til at kontakte os.

Familien Roulleau valgte SKIOLDLANDMECOs Combo

pga. de fremragende resultater på antal gulv æg, system æg redesøgning.

Læs mere Fjerkræ

Fantastisk start for Precision Farm Supplies ved åbent hus hos Middelburg Poultry, Canada

”Det ser alt sammen flot ud og overfyldningen har virket rigtig godt...."

Læs mere Fjerkræ

Etagesystemet Combo Plus sikrer LANDMECO endnu en tilfreds kunde

Kunden, som er fra Israel, er meget glad for sit Combo Plus system

Læs mere Fjerkræ