Ronald Rokkedahl åbnede dørene for yderligere 2 kyllingehuse

Ronald Rokkedahl er en travl mand

Og han har bestemt ikke fået mindre travlt efter denne uges indvielse af yderligere to kyllingestalde. Ronald Rokkedahl har nu i alt 12 kyllingestalde, og der er naturligvis LANDMECOs udstyr i alle stalde.

Og uanset de mange huse, er alt i den skønneste orden. Flotte huse, flotte omgivelser og rolige fine dyr – der er ingen tvivl om at der sættes en ære i, at alt er tip top, og det er jo en ren fornøjelse at opleve.

De to nye kyllingestalde er bygget på den mere traditionelle måde med indvendige spær, og LANDMECO har leveret komplet udstyr til begge huse, altså foder- vand- og varmesystem. Ronald valgte netop LANDMECOs Calor-Air for at kunne få en bedre luftcirkulation, når det er varmt. Samtidig bruger han Calori-Air til at trække den varme luft ned fra loftet.

Arrangementet var rigtigt fint besøgt både af kommende og nuværende producenter, leverandører, venner og ikke mindst familie. Hele 3 generationer af Rokkedahl familien var repræsenteret, så det var en festlig dag. LANDMECO ønsker Ronald hjertelig tillykke med de flotte huse.

Her er nogle udvalgte reference historier

Find her et lille udpluk af vore referencer fra hele verden. Finder du ikke det du søger, er du velkommen til at kontakte os.

Familien Roulleau valgte SKIOLDLANDMECOs Combo

pga. de fremragende resultater på antal gulv æg, system æg redesøgning.

Læs mere Fjerkræ

Fantastisk start for Precision Farm Supplies ved åbent hus hos Middelburg Poultry, Canada

”Det ser alt sammen flot ud og overfyldningen har virket rigtig godt...."

Læs mere Fjerkræ

Etagesystemet Combo Plus sikrer LANDMECO endnu en tilfreds kunde

Kunden, som er fra Israel, er meget glad for sit Combo Plus system

Læs mere Fjerkræ