LANDMECOs nye etagesystem til opdræt med integreret gødningsbånd kører nu også flere steder i Danmark med imponerende resultater

I slutningen af august blev LANDMECOs nye etagesystem til opdræt med integreret gødningsbånd færdigmonteret hos Jørgen Lodberg, Danmark.

Huset har plads til 18.500 dyr, og er det første system i Danmark af slagsen. Her i starten af november er dyrene 17 uger og resultaterne imponerende. “Dyrene er i gennemsnit 160 gram tungere end normalt ved 17 uger, og det selvom foderforbruget stort set er det samme som ellers. Det er særligt dyrenes ben og vinger, der er langt kraftigere”, fortæller Jørgen Lodberg. Vi formoder at dette er en effekt af systemets mange muligheder for fri bevægelighed. Dyrene rører sig simpelthen mere end i andre systemer. “Dyrene er endvidere ekstremt rolige og veltilpasse”, forsætter en yderst tilfreds Jørgen Lodberg.

Jørgen Lodberg har i forvejen LANDMECOs etagesystem til opdræt uden integreret gødnindsbånd i 4 andre huse med plads til knap 70.000 dyr. Jørgen Lodberg opdrætter alt i alt ca. 200.000 øko-hønneker årligt. LANDMECO ønsker Jørgen Lodberg tillykke med det flotte hus og de imponerende resultater.

I slutningen af oktober startede Vallø Stift Landbrug ligeledes et hold op i LANDMECOs nye etagesystem til opdræt med integreret gødningsbånd i et hus med plads til 12.000 øko høneker. Dette sker som et led i Vallø Stift Landbrugs omlægning til økologisk ægproduktion. Og næste hus af samme størrelse, som så er en æglægger stald, er da også allerede på vej og forventes færdigt medio februar 2014. Systemet i dette hus vil være LANDMECOs Combo etagesystem. LANDMECO ønsker Vallø Stift Landbrugs tillykke med projektet, som bliver utroligt spændende at følge.

LANDMECOs nye etagesystem til opdræt med integreret gødningsbånd blev allerførst monteret hos Kanakumppanit Oy i Finland i foråret 2013, og tilbagemeldingen herfra er utrolig positiv. Opdrættet og den daglige drift kører rigtigt godt og indfangningen foretages ligeledes let og hurtigt. Dette gøres om aften, hvor man starter fra toppen af systemet.

 

Her er nogle udvalgte reference historier

Find her et lille udpluk af vore referencer fra hele verden. Finder du ikke det du søger, er du velkommen til at kontakte os.

Familien Roulleau valgte SKIOLDLANDMECOs Combo

pga. de fremragende resultater på antal gulv æg, system æg redesøgning.

Læs mere Fjerkræ

Fantastisk start for Precision Farm Supplies ved åbent hus hos Middelburg Poultry, Canada

”Det ser alt sammen flot ud og overfyldningen har virket rigtig godt...."

Læs mere Fjerkræ

Etagesystemet Combo Plus sikrer LANDMECO endnu en tilfreds kunde

Kunden, som er fra Israel, er meget glad for sit Combo Plus system

Læs mere Fjerkræ