Familien Roulleau valgte SKIOLDLANDMECOs Combo

pga. de fremragende resultater på antal gulv æg, system æg redesøgning.

Roulleau familiens beslutning var let at tage efter at have besøgt adskillelige andre huse med SKIOLDLANDMECOs systemer i Breton regionen. Roulleau familien valgte SKIOLDLANDMECOs etagesystem pga. systemets pyramide form, som sikrer en åbenhed, let adgang til systemet samt og god ventilation. Den lette vedligeholdelse samt systemets brugervenlighed var også nøglefaktorer. Og eftersom at resultaterne fra de andre producenter I området, der bruger SKIOLDLANDMECOs systemer var nogle af de bedste i forhold til antal gulv æg, system æg og redesøgning, var de ikke i tvivl, da de valgte SKIOLDLANDMECO.

Det er Roulleau familiens første investering I etagesystemer. De har tidligere specialiseret sig I opdræt af ænder, men grundet den faldende efterspørgsel på dette marked, besluttede de sig for at investere i SKIOLDLANDMECOs etagesystem for at starte en produktion af æg fra fritgående høns (kode1).

Huset har en kapacitet på 30.000 dyr, og er placeret i departement 35, midt i hjertet af Frankrigs fjerkræbranche. Sammen med vores hoveddistributør Sodimel, er vi netop blevet færdige med denne fantastiske installation med tre rækker Combo etagesystem, og der kom dyr i huset i slutningen af maj.

”SKIOLDLANDMECO er stolte over at være en del af dette projekt, og præsenterer dette nye hus som et eksempel på engagement og tillid til vores brand. Design, avanceret teknologi, opmærksomhed på dyrevelfærd og god service er nogle af årsagerne til vores succes i Frankrig og over hele verden. Jeg føler mig overbevist om, at vores lokale tilstedeværelse sammen med Sodimel i regionen kun kan blive stærkere dag for dag. Vi ønsker Roulleau-familien alt godt i fremtiden, og håber at de vil opleve stor tilfredshed og et fantastisk investeringsafkast, ” siger Francis Lecot, Area Sales Manager

 

Her er nogle udvalgte reference historier

Find her et lille udpluk af vore referencer fra hele verden. Finder du ikke det du søger, er du velkommen til at kontakte os.

Fantastisk start for Precision Farm Supplies ved åbent hus hos Middelburg Poultry, Canada

”Det ser alt sammen flot ud og overfyldningen har virket rigtig godt...."

Læs mere Fjerkræ

Etagesystemet Combo Plus sikrer LANDMECO endnu en tilfreds kunde

Kunden, som er fra Israel, er meget glad for sit Combo Plus system

Læs mere Fjerkræ

FRANKRIG Slagtekyllinger

Åbent hus hos NEALIA

Læs mere Fjerkræ