SKIOLDLANDMECO er en danskejet virksomhed

etableret i 1932

Følg os

VI GØR EN FORSKEL

For kunder og medarbejdere

SKIOLDLANDMECO, som er en del af SKIOLD, er Skandinaviens største producent af fjer­kræudstyr. SKIOLDLANDMECO har hjemsted i Ølgod, Danmark, hvor vi har designet og produceret vores produkter i mere end 40 år. Det er vores historie. Helt fra start af har vores ambition været, at skabe produkter som ikke bare er gode for dyrene men som også er funktionelle og pålidelige og som giver vores kunder 'good value for money'. Vi gør dette ved at arbejde tæt sam­men med vores kunder, ved at tænke anderledes, og ved altid at stræbe mod en bedre løsning.

Tilfredshed er vejen til succes.

Kunden i centrum Uanset om du arbejder med slagteky­llinger, æglæggere eller opdræt, så har SKIOLDLANDMECO helt sikkert det rette produkt til dig. SKIOLDLANDMECO har altid fokus på at skabe de bedst mulige slutresultater for kunden, med det mindst mulige ressourceforbrug, både økonomisk og tidsmæssigt, for herigennem at styrke kundens konkurrencedygtighed. Kunden er udgangspunktet for alt hvad vi gør, både i vores produktudvikling, indkøb, konstruktion og installation. Kunden er i centrum.

Markedsbaseret design- og produktudvikling

Hos SKIOLDLANDMECO er der ikke langt fra idé til handling, hvad enten det er nyudvikling, fintuning eller fornyelse af eksisterende produkter. Idéerne kommer oftest fra markedet, og da SKIOLDLANDMECO arbejder meget tæt sammen med vores kunder i alle henseender, så afprøves idéen kort efter den er født, og det evalueres, hvorvidt der er tale om en forbedring i forhold til vores eksisterende funktionelle, driftssikre og effektive produkter. Vi stræber mod hele tiden at være på forkant med udviklingen og klar til fremtiden, for at kunne imødegå kundernes skiftende ønsker og behov på de forskellige markeder. Og vores størrelse er vores styrke. Den giver os mulighed for at bibeholde det høje niveau af dynamik, nyudvikling, tempo og omstillingsparathed, som er så vigtigt for at være på forkant.

Omkostningseffektiv produktion

SKIOLDLANDMECO vil kun levere god kvalitet. Derfor udvikles og produceres stort set alle vores produkter i Danmark, kun med enkelte undtagelser. SKIOLDLANDMECOs maskinpark er fuldstændig up-to-date med fuldautomatiske robotceller, og vi har hele tiden fokus på løbende at forbedre vores maskineri for at kunne sikre en omkostningseffektiv produktion, der kan levere den rette kombination af den rigtige kvalitet til den rigtige pris.