Tillykke til LANDMECOs Innovationsteam

Da LANDMECO er medlem af SKIOLD-gruppen, modtog Jerome Chaplain, Sales Manager fra SKIOLD Acemo i Frankring, prisen INNOV’Space 1 Star for Safe Connectoren.

Tillykke til LANDMECOs produktudviklingsteam/innovationsteam?, som blev tildelt præmien Innov’Space 1 Start for Safe Connectoren. Safe Connectoren fungerer som en samler af foderrørene og sikrer, at rørene monteres helt lige i dit slagtekyllingehus.

Det var første gang LANDMECO deltog på Space messen, og det var en stor succes. Mange eksisterende kunder besøgte vores stand, og de var generelt set glade for LANDMECO’s udstyr. Nogle af de tilbagevendende argumenter og kommentarer fra slutbrugerne var: brugervenlig, enkelt men effektivt, robust dansk kvalitet, opfølgning fra start til slut og fremragende eftersalgsservice.

Også mange potentielle nye kunder såvel som specialister indenfor fjerkræbranchen fra hele Frankrig og fransktalende lande, fandt vej til vores stand for at lære mere om vores opfindelser og eksisterende udstyr på såvel æglæggere, slagtekyllinger som forældredyr. Mange af de nye kunder var specielt overraskede over vores patenterede Kick-off system og vores 1-tier etagesystem.

LANDMECO sender en stor tak til alle vores besøgende for en varm velkomst på Space 2019. Fremtiden ser lys og spændende ud.

 


Ildex Indonesian 2023

Skiold Landmeco deltager på Ildex Indonesian 2023.

SPACE 2023

Skiold Landmeco deltager på SPACE 2023.

Kistock 2023

SkioldLandmeco deltager på KISTOCK 2023 sammen med EURO SYSTEM.