SKIOLD LANDMECO modtog innovations pris

Det var med stor stolthed da SKIOLD LANDMECO, fredag eftermiddag den 30.oktober, modtog den prestigefyldte innovationspris fra Patent Nord by Zacco.

Prisen blev givet ud fra en overordnet vurdering af virksomhedens arbejde med innovation og patentering, samt SKIOLD LANDMECO’s evner til at skabe produkter, der er gode for dyrene og attraktive for kunderne.

 

Det var et stolt team, bestående af International Sales Manager Alex Dybdal, Supply Chain Manager Anders Kristian Andersen og Administrerende direktør Henrik Helsinghof, som modtog årets innovations pris fra Patent Nord by Zacco.

 

Den flotte pris blev uddelt på virksomhedens hovedsæde i Ølgod af Keld Thyregod fra Patent Nord by Zacco. Trods et lille antal gæster, grundet COVID-19, var der mødt en lille dedikeret flok. Heriblandt var Vardes borgmester Erik Buhl, som havde valgt at kigge forbi og hylde virksomheden, som har fyldt meget for lokalområdet gennem de sidste 40 år. 

 

- Vi er stolte over SKIOLD LANDMECO, der ikke blot sætter Varde Kommune på danmarkskortet, men også Danmark på verdenskortet. SKIOLD LANDMECO sætter en standard for landbrugsudstyr, der gør Danmark til et foregangsland inden for landbruget, siger Borgmester Erik Buhl og fortsætter.

- Innovation er en betingelse for, at landbruget forbliver et stærkt erhverv. Prisen er et bevis på, at SKIOLD LANDMECO har engageret sig i dette arbejde med fuld styrke.

 

Det arbejde har nu kastet anerkendelse af sig og virksomheden kan kalde sig vinder af Patent Nords Innovationspris 2020.

 

I tæt samspil med kunderne

Hos SKIOLD LANDMECO har man i et tæt samarbejde med kunderne haft et kontinuerligt fokus på at skabe løsninger hvis formål er at bidrage til solide resultater til slagtekyllingeproducenter verden over.  Forretningslogikken og tankegangen går groft sagt ud på at skabe tættere kontakt mellem virksomheder og kunderne allerede i produktudviklingsfasen.

 

- Jeg er meget stolt og beæret. Det betyder meget for os at få den anerkendelse, der ligger i at modtage denne pris. Det hjælper i høj grad til at fortsætte det enorme arbejde, som alle de dygtige folk i organisationen leverer hver eneste dag. Det er uden tvivl det arbejde, som bliver anerkendt med denne pris, siger Henrik Helsinghof som er Administrerende Direktør hos SKIOLD LANDMECO.

 

Det at skabe sammen, frem for at prøve at overbevise kunderne, har været nøglen, når man hos SKIOLD LANDMECO har udviklet produkter. Løsninger der tør tale i øjenhøjde med kunderne, derfor man i høj grad ladet dem deltage i innovationsprocessen?

 

Se billederne fra arrangementet her:


Ildex Indonesian 2023

Skiold Landmeco deltager på Ildex Indonesian 2023.

SPACE 2023

Skiold Landmeco deltager på SPACE 2023.

Kistock 2023

SkioldLandmeco deltager på KISTOCK 2023 sammen med EURO SYSTEM.