SKIOLD LANDMECO CEO Anders K. Andersen

Ny direktør hos SKIOLD LANDMECO

og leder af Fjerkræ-enheden hos SKIOLD GROUP

På trods af udfordringerne under Corona -pandemien har SKIOLD LANDMECO sikret solid vækst ved at vinde større markedsandele og skabe et solidt globalt fodfæste via et stærkt netværk af partnere. Væksten er fortsat ind i 2021, hvor vi har en omsætning år-til-dato, der er højere end noget tidligere år. Det har krævet hårdt arbejde og holdindsats at nå til hvor vi er i dag.


Disse fremragende resultater gør det muligt at se fremad og sætte nye og højere mål for fremtiden. Til at stå i spidsen for vores fremtidige rejse, er det med fornøjelse, at vi kan meddele, at Anders Kristian Andersen er blevet udnævnt til administrerende direktør for SKIOLD LANDMECO, herunder leder af Fjerkræ-enheden i SKIOLD GROUP, fra den 15. november.


Anders har arbejdet hos SKIOLD LANDMECO som Supply Chain Manager siden august 2018, hvor han har opnået en indgående forståelse for virksomhedens struktur, produkter og kunder. Før sin ansættelse hos SKIOLD LANDMECO har Anders arbejdet mere end 7 år som produktionschef hos GPV, en førende producent af elektronik i Europa.


Anders Kristian Andersen overtager ansvaret som administrerende direktør efter Henrik Helsinghof, der fratræder stillingen for at opsøge nye udfordringer uden for SKIOLD GROUP.


Business as usual


Det er vigtigt for os at understrege, at ændringen i ledelsen ikke vil påvirke vores daglige forretning. SKIOLD LANDMECO består af et godt og dedikeret team, som er klar til at hjælpe vores kunder med deres behov, ligesom vores nuværende strategi fortsat er et solidt fundament for fremtidig vækst, og produktporteføljen matcher godt med branchens nye tendenser.


Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte din lokale sælger hos SKIOLD LANDMECO eller ringe til os direkte på +45 75245511.


Sænk energiomkostningerne og opnå fuld forsyningssikkerhed

De høje energipriser kræver handling, og hos SKIOLDLANDMECO har vi udviklet et alternativt…

SKIOLD LANDMECO modtog innovations pris

Det var med stor stolthed da SKIOLD LANDMECO, fredag eftermiddag den 30.oktober, modtog de…

POLEN: SKIOLDLANDMECO tilstede på 23. International Trade Fair Pig and Poultry Farm i Lodz

Læs mere Fjerkræ