Spændende kombination af praksis & teori i Sverige

D. 30. Januar holdt MPA, Munthers og LANDMECO et spændende arrangement for ca. 30 interesserede ægproducenter.

Arrangementet kombinerede de praktiske erfaringer fra et åbent hus besøg med et seminars mere teoretiske betragtninger, og tilbagemeldingerne var utrolige positive. Alle mødtes hos Lars Jönsson, der har drevet hønse- og kyllingefarmen Ryggebo i 40 år. Lars Jönsson har som den første kunde i Sverige netop fået installeret LANDMECOs nye Compact etagesystem i to huse. Husene er samlet på 1.289 m2 gulvareal og sammen med de 5 rækker Compact er der i alt en kapacitet på 24.000 dyr, og dermed knap 20 høns per m2.

Lars Jönsson valgte Compact fordi det er særligt velegnet til eksisterende lave og smalle stalde, og derved kan optimere nyttearealet. Efter et par timers gennemgang af systemet og dets fordele gik turen videre til Falkenbad Strandbad, hvor seminaret blev afholdt. Under seminaret gav Henning Lund fra LANDMECO en smagsprøve på LANDMECOs udvalg af løsninger samt fordelene ved de forskellige valg. Det var dejligt at se så stort et fremmøde, og ikke mindst den utrolig aktive deltagelse alle fremmødte udviste. Så alt i alt var det en rigtig spændende dag i kundskabens navn.

Her er nogle udvalgte reference historier

Find her et lille udpluk af vore referencer fra hele verden. Finder du ikke det du søger, er du velkommen til at kontakte os.

Familien Roulleau valgte SKIOLDLANDMECOs Combo

pga. de fremragende resultater på antal gulv æg, system æg redesøgning.

Læs mere Fjerkræ

Fantastisk start for Precision Farm Supplies ved åbent hus hos Middelburg Poultry, Canada

”Det ser alt sammen flot ud og overfyldningen har virket rigtig godt...."

Læs mere Fjerkræ

Etagesystemet Combo Plus sikrer LANDMECO endnu en tilfreds kunde

Kunden, som er fra Israel, er meget glad for sit Combo Plus system

Læs mere Fjerkræ