SKIOLDLANDMECOs løsninger er nu installeret i de måske 2 største slagtekyllingehuse i Polen

SKIOLDLANDMECO har netop afsluttet installationen af vore foder- og drikkelinjer på en meget usædvanlig gård i Polen. Gården er placeret i det meget smukke østlige Polen, hvor ejeren, Piotr Blachnio, besluttede at gøre brug af sin jord og byggede 2 store kyllingehuse.

Gården består af 2 meget store bygninger: 160 x 31 meter og 145 x 31 meter. Begge bygninger har stolper midt i bygningerne for at støtte tagkonstruktionen. Gården kan producere op til 205.000 per cyklus. Der er mange faktorer, man skal tage i betragtning, når man styrer en produktion af denne størrelse i kun 2 store bygninger. Det var derfor både et spændende og udfordrende projekt for os at samarbejde med kunden for at opnå de rette arbejdsforhold og en optimal produktion. For hver bygning har SKIOLDLANDMECO leveret 7 foderlinjer med safe connector, flex snegle til fodervægtene og 8 drikkelinjer. ”Vi tror på, at SKIOLDLANDMECO’s løsninger vil gøre produktionen på denne gård bedre og lettere og samtidigt sikre ejeren fantastiske resultater”, udtaler Tomasz Wróblewski, salgsdirektør for Polen.

 

 

Her er nogle udvalgte reference historier

Find her et lille udpluk af vore referencer fra hele verden. Finder du ikke det du søger, er du velkommen til at kontakte os.

Familien Roulleau valgte SKIOLDLANDMECOs Combo

pga. de fremragende resultater på antal gulv æg, system æg redesøgning.

Læs mere Fjerkræ

Fantastisk start for Precision Farm Supplies ved åbent hus hos Middelburg Poultry, Canada

”Det ser alt sammen flot ud og overfyldningen har virket rigtig godt...."

Læs mere Fjerkræ

Etagesystemet Combo Plus sikrer LANDMECO endnu en tilfreds kunde

Kunden, som er fra Israel, er meget glad for sit Combo Plus system

Læs mere Fjerkræ