Projekter & Nyheder
Mexico: Ny LANDMECO forhandler i Mexico

Vi er glade for at kunne meddelel at LANDMECO nu har en forhandler i Mexico: 3P, S.A. de C.V.

 

3P dækker hele Mexico med deres sortiment inden for fjerkræ (slagtekyllinger, forældredyr etc) og turnkey projekter.

 

3P har også forretning i Central Amerika (El Salvador), Costa Rica og Peru. 3P som ligger i León startede i 1998 og gennem de sidste 20 år har firmaet været forhandler for Lubing, Fancom etc og nu også LANDMECO. Firmaet har 9 ansatte.

Læs mere
Rumænien: LANDMECOs første deltagelse på INDAGRA udstillingen

LANDMECO deltog for første gang på Agricultural udstillingen INDAGRA i Bukarest sammen med SKIOLD, den nye ejer af LANDMECO. Sammen præsenterede vi et stærkt sortiment af produkter og unikke løsninger inden for både grise og fjerkræ.

 

INDAGRA var en ideel platform for opbygning af yderligere relationer inden for fjerkræbranchen over for nogle af hovedaktørerne iRumænien. De første ordrer er på vej, forhåbentlig både indne for slagtekyllinger og æglæggere.

 
LANDMECO ser frem til en lovende fremtid i Rumænien.

Læs mere
Vietnam: LANDMECOs første deltagelse på Vietstock udstillingen

LANDMECO deltog for første gang på Agricultural udstillingen VIETSTOCK i HCMC i Vietnam sammen med vores nye ejere SKIOLD og deres stærke team i asien.

 

Sammen præsenterede vi et stærkt sortiment af produkter og unikke løsninger inden for både grise og fjerkræ.

 

Udstillingen var en ideel platform for opbygning af yderligere relationer inden for fjerkræbranchen over for nogle af hovedaktørerne i Vietnam og andre sydasiatiske lande.

 

De første ordrer er allerede en realitet, og flere forventes at følge.
 
LANDMECO ser frem til en lovende fremtid i Vietnam.

 

Læs mere
Nye LANDMECO forhandlere i Canada

Vi er glade for at kunne meddele, at LANDMECO nu har yderligere 2 forhandlere i Canada:

 

DJB Groupe i Quebec og South Country Livestock Equipment Ltd. i Alberta.

 

Vi har allerede fået de første ordrer og har store forventninger til det fremtidige samarbejde med disse to forhandlere.

 

Velkommen til DJB Groupe og South Country Livestock Equipment Ltd.

Læs mere
LANDMECO & SKIOLD vinder deres første slagtekyllingeprojekt i Vietnam

LANDMECO & SKIOLDS første slagtekyllingeprojekt i Vietnam er nu en realitet. Projektet som inkluderer foder- & drikkesystemer samt snegle til en farm med 14 slagtekyllingehuse med 490,000 birds, blev underskrevet i Danmark denne uge mellem International Sales Manager Alex Dybdal og Direktør Ms. Lan Thi Ngo. Farmen er den første ud af adskillige farme som forventes at blive realiseret over de kommende år, som en del af det samme overordnede projekt.

 

Læs mere
SPACE 2018: LANDMECO oplevede stor interesse fra det franske marked

Under dette års SPACE, var LANDMECO både repræsenteret på SKIOLDs stand og også på standen hos et par af LANDMECOs forhandlere: Sodimel & MEF. LANDMECOs projekter i Frankrig har vækstet støt gennem de seneste år, og den interesse der blev udvist under SPACE 2018 har klart vist, at også fremtiden ser meget lovende ud.

Læs mere
LANDMECO A/S overtages af SKIOLD A/S

LANDMECO, Skandinaviens største producent af fjer­kræudstyr, overtages i dag af SKIOLD A/S, en ledende dansk virksomhed inden for landbrugssektoren, med datterselskaber i Europa, CIS, Asien og Oceanien.

 

LANDMECO har vækstet kraftigt år efter år, både inden for udstyr til slagtekyllinger samt æglæggere, og har stærke forventninger til at forsætte denne udvikling. SKIOLDS overtagelse ses som en stor styrke i forhold til LANDMECOs fortsatte vækststrategi.

 

”I dag forhandles LANDMECOs stærke produktprogram allerede i mere end 20 lande, og med SKIOLDS store netværk åbner der sig mange spændende muligheder for distribution på nye markeder. I fremtiden vil LANDMECO via SKIOLDs overtagelse stå endnu stærkere i kraft af en forbedret konkurrenceevne på et fjerkræmarked der er i kraftig vækst. Vi ser en fremtid fuld af muligheder”, udtaler adm. direktør Karsten Andersen, LANDMECO A/S

 

Der sker ingen ændringer i LANDMECOs daglige ledelse og driftsorganisation i øvrigt som følge af SKIOLDs A/S overtagelse. Spørgsmål kan rettes til adm. direktør Karsten Andersen, LANDMECO A/S.

Læs mere
VIV Utrecht 2018: 3 travle og spændende dage for LANDMECO

VIV Utrecht 2018 var en stor succes for LANDMECO. Der var stor interesse for hele sortimentet, både inden for slagtekyllinger og æg, og det var godt at se både LANDMECO forhandlere, kunder og partnere fra hele verden på udstillingen.

 

Udstillingen åbnede også op for nye potentielle forretningsmuligheder i lande hvor LANDMECO ikke er repræsenteret i dag, hvilket vi ser frem til at kigge nærmere på i de kommende uger og måneder.

 

Der blev også indgået spændende nye ordrer. LANDMECO takker særligt SV AGRITECHS Co. Ltd. / Boonyoung farms fra Thailand for ordren på 38 slagtekyllingehuse i efteråret. LANDMECO glæder sig meget til at starte på projektet.

 

Læs mere
Lanceringen af draperLAYERS på British Pig & Poultry var en stor succes

Udover draperVENTs sædvanlige stand med udstyr til slagtekyllinger, var draperLAYERS også repræsenteret med deres egen stand i år, hvor de fremviste etagesystemer til layers og opdræt. 

Interessen fra de besøgende var overvældende, og de første møder baseret på kontakter fra udstillingen finder allerede sted.
 
draperLAYERS har også haft en rigtig god start inden for breeders, da de første 4 huse allerede er solgt, og snart vil de være klar til installation.

Læs mere
Gennembrud: LANDMECO's første opdræt- og æglæggerprojekt i Israel

Vi er meget stolte over at kunne annoncere, at vi nu har solgt det første opdræt- og æglæggerprojekt nogensinde i Israel. Opdrætshuset har en kapacitet på 30.000 høner og æglæggerhuset har en kapacitet på 23.000 høner. Begge huse er helt nye anlæg. 

 

Installationen bliver gennemført her til sommer og vi vil følge historien op med billeder fra projektet i næste udgave af LANDMECO NEWS.

Læs mere
Viser resultatet 1 - 10 ud af 86 artikler
       LANDMECO A/S // Haulundvej 16, 6870 Ølgod // +45 75245511 // landmeco@landmeco.dk